sve kategorije
5
6
7

O gnijezdu na drvetu

U Tree Nestu stvarno volimo Božić. Utemeljeni na vrhunskoj izradi, sofisticiranom stilu i sveopćoj radosti, mi revolucioniramo tržište kuća za odmor. Od koncepcije do kupca, proizvodimo postolja za drvce i suknje i cijeli proces provodimo u kući. Surađujemo s trgovcima na malo kako bismo proizveli proizvod koji odgovara viziji robne marke, a budući da radimo sve, možemo osigurati da odgovara standardima, proračunima i rokovima.

U Tree Nestu ništa ne zanemarujemo i zato smo posvećeni stvaranju prekrasnih i stručno izrađenih stalaka za drvce i suknji koji drže sam svjetionik božićnog dekora — prava i umjetna božićna drvca.

Suknje|Stalci

Strast za stvaranjem životnih trendova

Dizajn odjel

Moglo bi se reći da je naš božićni duh taj koji pokreće našu strast za stvaranjem prekrasnih, stručno izrađenih stalaka za drvce i suknjica koje predstavljaju sam svjetionik božićnog dekora - prava i umjetna božićna drvca. Naš stručni dizajnerski tim blisko surađuje s krajnjim potrošačima i trgovcima na malo kako bi stvorili prekrasnu kolekciju odabranih stilova.

Napredni i učinkoviti proizvodi

Tvornica

S cijelim opskrbnim lancem u našim rukama, možemo stvoriti gotov proizvod koji će zadovoljiti potrebe trgovaca bilo gdje u svijetu. Želimo surađivati ​​s vama kako bismo stvorili proizvod koji odgovara vašem klijentu, a budući da smo uključeni u svaki korak, možemo osigurati da odgovara i vašim proračunima i rokovima.

Pravo iskustvo

Odjel za marketing

Naš interni marketinški tim posvećenih komunikacijskih stručnjaka radi s vama na promicanju proizvoda Tree Nest za vašu bazu kupaca bilo gdje u svijetu. Nitko ne poznaje naše proizvode bolje od nas, a mi rado dijelimo znanje.

We Do Love Shopping

Prodaje

Naš odjel prodaje posvećen je partner trgovcima na malo i blisko surađuje s njima kroz cijeli proces dizajna, proizvodnje i opskrbe. Svaku narudžbu prilagođavamo potrebama trgovaca.

Voljeli bismo pomoći

Servis

Trebate pomoć pri odabiru? Imam pitanje? Kontaktirajte nas i član našeg tima pomoći će vam pronaći savršen stalak za božićno drvce ili suknje koje će zadovoljiti vašu viziju za blagdane.

Novosti i događanja

Utemeljeni na vrhunskoj izradi, sofisticiranom stilu i sveopćoj radosti, mi revolucioniramo tržište kuća za odmor.

Novi proizvod u 2023. - Stalak za božićno drvce na saonicama

Tradicionalne sanjke i stalak za božićno drvce spojeni su na savršen način, čineći božićno drvce prikladnijim za vaš moderan stil života.

Saznajte više>
Proljetni kantonalni sajam 2023

Tri godine kasnije, tako smo sretni što ponovno postavljamo naš crveni tepih na Spring Canton Fair 2023. broj štanda: 11.3 D 03.-05. travnja, 23.-27. travnja, faza 2.

Saznajte više>

Stupite u kontakt s

naši odjeli

dizajn

Trgovci mogu birati iz naše prekrasne kolekcije odabranih stilova. Mogli biste reći da je naš božićni duh taj koji pokreće našu strast da stvaramo prekrasne, stručno izrađene stalke za drvce i suknje.

kontaktirajte Valen Zhao
Proizvodnja

S cijelim opskrbnim lancem u našim rukama, možemo stvoriti gotov proizvod koji će zadovoljiti potrebe trgovaca bilo gdje u svijetu. Možemo osigurati da odgovara i vašim standardima, proračunima i rokovima.

kontaktirajte Valen Zhao
Marketing

Our in-house marketing team of dedicated communications specialists work with you to promote Tree Nest products for your customer base anywhere in the world.

kontaktirajte Valen Zhao

Ovdje preuzmite naš Lookbook

Preuzmi >

Vruće kategorije